Muške zimske cipele Adidas

Adidas je brend poznat po udobnim sportskim tenisicama. Donedavno su se ove kultne cipele s tri pruge sa strane uglavnom nosile u proljeće i ljeto. Ali to se promijenilo posljednjih godina, jer su se počeli proizvoditi u praktičnom zimskom dizajnu. Stoga se svi koji obožavaju ovaj brend ne moraju odreći Adidasica ni u hladnim danima.

Postoji nekoliko varijanti Adidas muške zimske obuće, koja je stvorena za sve muškarce koji traže ležeran i sportski stil odijevanja. Tipične kožne čizme s okruglim vrhom u zimskoj varijanti nadopunjuju udobni ulošci ili bunda s kratkim dlakama. Neki modeli dodatno su obogaćeni rascjepkanim gumenim potplatom. Asortiman zimskih čizama Adidas uključuje i gležnjače s vodootpornom površinom, toplom podstavom i patentiranom izolacijom ili tenisice s robusnim, prianjajućim potplatom koji će dobro stajati i na zaleđenim ulicama.

Moderne muške gležnjače na vezanje

Bijele muške Adidas gležnjače na vezanje. Ovaj model inspiriran je adidasovim košarkaškim tenisicama koje su dominirale zlatnom erom skateboardinga. Vašoj će vožnji dati prepoznatljiv stil. Ove cipele moderniziraju autentični Adidas stil.