Ružičaste čizme za djevojčice Disney Bambi

Ružičaste čizme za djevojčice Disney Bambi
Zimske čizme za djevojčice s jelenima Bambi
Zimske čizme za djevojčice s jelenima Bambi
Ružičaste dječje čizme s bijelim krznom
Ružičaste dječje čizme s bijelim krznom
Dječje čizme s protukliznim potplatom
Dječje čizme s protukliznim potplatom

Ocjena posjetitelja

VN:F [1.9.22_1171]
Udobnost
Izgled
Materijal
Toplina
Cijena
Ocjena: 8.8/10

Disney Bambi ružičaste čizme za djevojčice – što mogu nositi? Možda užitak hodanja po jesenjem lišću, zvuk prvih koraka po svježe napadalom snijegu ili toplina obiteljskih popodneva kada vani padne mrak prije nego što završimo igru. Ove cipele, tako mekane na dodir, tako snažne za svakodnevna putovanja, pune su života i priča. Kad ih djevojčice obuju, dobiju želju da istražuju svijet onako kako to djeca mogu – širom otvorenih očiju i srca na dlanu. Svaki korak u ovim čizmama je kao mala avantura. Nježno su ružičaste boje koja podsjeća na zalazak sunca nad snježnim krajolikom. Krzneni kaput nježno obavija gležnjeve koji griju ne samo noge, već i djetetovo srce. Ove čizmice nisu samo dio zimske obuće – one su mali prijatelj na svim putovanjima koja mali avanturist planira. Bilo da se radi o odlasku u vrtić, izletu s roditeljima ili igranju u vrtu, ove cipele su tu da zaštite i podrže.

Ako bolje pogledate, vidjet ćete da vas s jedne strane gleda Bambi, dobro poznati Disneyev lik koji je i sam simbol nevinosti i radosti. Bambi, mali jelen koji uči hodati u svijetu kao i svako dijete koje obuje ove čizme. Ova slika na cipeli, to je kao nježan šapat na uho – “Ne brini, tu sam s tobom. Ići ćemo dalje zajedno.” A kad djeca čuju ovu vijest, ne mogu ostati kod kuće. Potplat čizama je čvrst, ali lagan i čini svaki korak sigurnim. Gumeni potplat osigurava stabilnost čak i na skliskim površinama. Roditelji mogu biti mirni znajući da je njihova mala princeza na sigurnom. Cipele također imaju praktičan patentni zatvarač, tako da je njihovo obuvanje i izuvanje vrlo jednostavno. A trenutak kada je stopalo prvi put u cipelici i osjeti ugodnu toplinu i udobnost – to je trenutak kada dijete počinje voljeti svoje nove cipele.

Ružičaste Disney Bambi čizme za djevojčice nisu samo za zimske mjesece. One su za one trenutke kada su vani lica crvena, a kapi rose plešu po nosovima. Oni su danima punim smijeha i dječje znatiželje. I svako jutro kad se obuku, to je kao početak nove priče. Priča koja je puna malih radosti, velikih snova i prijateljstva. I tako, kada dijete krene u svijet u ovim cipelama, hoda znajući da je dio nečeg lijepog što počinje u njihovom srcu.

Materijal

  • Materijal potplata: Sintetički materijal. Unutarnji materijal: izolirani tekstilni umetak. Materijal potplata: Sintetički materijal

Cijena u trenutku pregleda: 35,33 €

Poveznica na prodavača kod kojeg možete kupiti proizvod Ružičaste čizme za djevojčice Disney Bambi.

Ako ne vodi na stranicu s tim proizvodom. Tada je već rasprodan i odnosi se na slične proizvode prodavatelja.

Podobne:

Odabir obuće prema karakteristikama... ovdje

« Poprzedni Crne dječje zimske tenisice tipa gležnjače

Crne dječje zimske tenisice tipa gležnjače

» Następny Jeftine crvene dječje zimske cipele za male princeze

Jeftine crvene dječje zimske cipele za male princeze