Tamno smeđe muške zimske tenisice do gležnja Converse

Tamno smeđe muške zimske tenisice do gležnja Converse
Converse tople tenisice do gležnja
Converse tople tenisice do gležnja
Converse zimske gležnjače od umjetne kože
Converse zimske gležnjače od umjetne kože
Converse izolirane tenisice do gležnja
Converse izolirane tenisice do gležnja

Ocjena posjetitelja

VN:F [1.9.22_1171]
Udobnost
Izgled
Materijal
Toplina
Cijena
Ocjena: 7.6/10

Sivi zimski dani kada hladan vjetar pere grad, a snijeg tiho pada na ulice. Converse All Star Berkshire tamno smeđe tenisice do gležnja postaju pouzdan vodič za takve dane. Ove čizme imaju nešto posebno u sebi – ne samo udobnost i zaštitu od lošeg vremena, već i osebujan stil. Svaki vaš korak u njima je kao odraz vaše vlastite priče, hrabrosti i posebnosti.

Tenisice su izrađene od kvalitetne kože koja im osigurava izdržljivost, a ujedno i grije. Unutarnja podstava je ugodna na dodir, mekana i topla, savršena za ona hladna zimska jutra kada se želite osjećati ugodno i toplo. Vezanje s prednje strane nije samo praktično, već i elegantno – cipele se prilagođavaju svakom obliku stopala, čvrsto drže i istovremeno pružaju slobodu kretanja. Ovaj komad nije samo modni dodatak; to je partner na kojeg se možete osloniti kada se zimski grad pretvori u ledeno carstvo. Dodatna vrijednost ovih tenisica je njihov potplat dizajniran da izdrži skliske površine. Na zaleđenim nogostupima ili mokrim ulicama ove čizme pružit će vam stabilnost i sigurnost. Converse All Star Berkshire tenisice kreirane su s pažnjom na svaki detalj kako bi vam pružile maksimalnu udobnost i u najzahtjevnijim uvjetima. Kroj gležnja nudi dodatnu potporu gležnju, što ćete cijeniti tijekom dugih zimskih šetnji, kada korak po korak osjećate čvrsto tlo pod nogama.

I ne radi se samo o funkcionalnosti. Tamno smeđa boja ovih tenisica čini ih svestranim dodatkom koji se odlično slaže uz svaki outfit – od ležernog urbanog stila do opuštenih vikend kombinacija. Njihov jednostavan, ali promišljen dizajn skriva oko za detalje koje će cijeniti svatko tko zna što želi. Svaki element, svaka linija na ovim cipelama dizajnirana je kako bi zadovoljila potrebe modernog muškarca koji traži nešto više od obične udobnosti.

Bilo da šećete gradom s ruksakom na leđima ili idete na zimski izlet u prirodu, ove čizme vas nikada neće iznevjeriti. Oni su poput prijatelja od povjerenja koji će vas uvijek podržati poštujući vašu slobodu i stil. Converse All Star Berkshire Men’s Ankle Trainers postaju više od izbora za zimske dane; oni su izjava da nije bitno vrijeme, već stav koji zauzimamo prema svijetu oko nas. Neka vaši koraci pričaju priču o hrabrosti, udobnosti i jedinstvenosti u svakom trenutku.

Materijal

  • umjetna koža - umjetna koža, tekstil, guma

Cijena u trenutku pregleda: 72,78 €

Poveznica na prodavača kod kojeg možete kupiti proizvod Tamno smeđe muške zimske tenisice do gležnja Converse.

Ako ne vodi na stranicu s tim proizvodom. Tada je već rasprodan i odnosi se na slične proizvode prodavatelja.

Podobne: || || || ||

Odabir obuće prema karakteristikama... ovdje

« Poprzedni Rasprodaja muških gležnjača

Rasprodaja muških gležnjača